A csapattársaimmal a hétvégén Inssbruckba látogattunk az Austrian Classics Worldcupra. A péntek/szombati hosszú és fárasztó utazás után az Olimpiaworld-ben vártunk a mérlegelésre, melynek eredményeként Németh István -74kg-ban, Deli Roland -84kg-ban, a Mesterünk, Puravecz Péter -89kg-ban, míg én -94kg-ban kvalifikáltam magam a vasárnapi versenyre. Mint azt tudtuk előre, a Világbajnokság után ez a verseny Európa legjobb harcosait megmozgató rendezvénye, így több mint 2500 nevezést regisztráltak a szervezők.

Elmondhatom, hogy minden csapattársam és jómagam is, hatalmas csatákat vívtunk, de a kitartásunk és a harci kedvünk ellenére most nem sikerült a dobogóra állni. Úgy gondolom, hogy búslakodásra nincs oka senkinek, rengeteget tanultunk a megvívott meccsekből és a megkezdett munkát folytatjuk! Kiemelt köszönet illeti meg a Mesterünket, Puravecz Pétert az áldozatos és kitartó felkészítő munkájáért, amelyet a verseny előtti hónapokban mutatott a tanítványai felé, hogy megteremtette a feltételeket a kiutazáshoz, nem mellékesen, hogy láthattuk egy nagyon erős meccsen harcolni, KÖSZÖNJÜK!

Továbbá nem lenne csapat segítő, a háttérben csendesen munkálkodó emberek nélkül, így köszönet illeti meg a kiváló szervezésért Katona Ágnes-t és az egyesületünk tiszteletbeli tagját, Tóth Tamara-t a pici, de annál nagyobb segítségekért.

Beszámoló: Daraki Zoltán
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.