2016. 10. 14 – 15. került megrendezésre Prágában a nemzetközi Czech Open. Az orosházi CONTACT K.T.H.E. – et három versenyző és egy kísérő képviselte. A versenyzők light, kick light és hard style musical form kategóriákban mérték fel tudásukat.

A küzdelmekben nagy nehézséget okozott, hogy a cseh ellenfelek válogatott, szép szál legények voltak, a fehér oroszok brutalitása pedig nem ismert határokat. Komoly csaták árán Deli Roland – 84 kg – os súlycsoportban, kick lightban 3., light contactban 2. helyezést ért el. Puravecz Péter a – 89 kg – os súlycsoportban, light contactban 2. helyezést, formagyakorlatban bajnoki címet szerzett. Chalmovszki Mátyás a bemérkőzések akadályait jól vette, azonban ellenfele szabálytalan technikáinak következményeként komoly sérüléseket szenvedett, melyből adódóan nem folytathatta a küzdelmeket.

A csapat sikereit nem érte volna el Katona Ágnes kísérő támogatása nélkül, aki lehetővé tette az utazás megvalósulását, illetve a küzdelmek ideje alatt biztosította az orvosi és masszőri ellátást.

Köszönet illeti Litauszki László mestert, aki mindvégig támogatta Egyesületünket és a kritikus percekben is mellettünk állt. Végezetül köszönet a Kondorosi Egyesület versenyzőinek és szülőinek a közös, jó hangulatú munkáért.

Puravecz Péter
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.